FRÅN KONSTRUKTION TILL FÄRDIG PRODUKT.

Vi anpassar oss efter dina behov!

Oavsett om ni vill ha ha hjälp med hela produktionskedjan eller med endast en specifik tjänst. Mer om våra tjänster och maskinpark nedan.

TJÄNSTER

KONSTRUKTION


Vårt konstruktionsteam kan hjälpa till med att ta er idé till en produkt, med förslag på den bäst lämpade produktionsmetoden.

Genom åren har vi hjälpt många företag med att utveckla och konstruera en mängd produkter och komponenter. 

RITNINGSUNDERLAG / PRODUKTIONSRITNINGAR


Har ni arkitektritningar eller konceptunderlag men saknar konstruktionsritningar för att kunna producera produkten? Det kan vi hjälpa till med.


Våra fyra konstruktörer arbetar i Inventor och i AutoCad och kan vara behjälpliga i alla delar av er utvecklingsprocess.

LASERSKÄRNING


Vi erbjuder laserskärning av de flesta metaller upp till 20 mm. Vi skär med både luft och gas beroende av vilken metall och tjocklek som ska skäras. Vår laser, en Salvagnini L3-30 optisk fiberlaser 6 kW, har den senaste optiska tekniken och ger mycket fina snitt.  

METALLBEARBETNING


  • Kantpressning
  • Kapning
  • Gängning
  • Trumling
  • Svarning
  • Fräsning 

SVETSNING


Vi svetsar aluminium, järn och rostfritt med den senaste tekniken. Vi har kompetent svetspersonal med lång erfarenhet och med vår svetsrobot kan vi både effektivisera och upprepa svetsar med ett jämnt resultat. 

PULVERLACKERING


Vi erbjuder tvätt och pulverlackering i ett stort antal standardfärger. Har vi inte färgen ni önskar tar vi hem den till er. 

MONTERING

I vår montering kan vi montera stort som smått både one-off produkter och i serier.

MONTAGE PÅ FÄLT


För de kunder som önskar montage på plats erbjuder vi även detta, vilket kan vara allt från räcken och trappor till övrigt byggmontage.

HÖR AV DIG MED DIN FÖRFRÅGAN NU!

 
 
 
 
 
 
unsplash